Zajmina dhe Rozi: Ç’bëni mi gra! (FOTO)

Post on: 19 April, 2013 Comments Off

zaiminarozana 640x554 Zajmina dhe Rozi: Ç’bëni mi gra! (FOTO)Zaimina dhe Rozana duke i dhënë ëmbëlsira njëra tjetrës.

Lajme te Ngjashme:

Categories
Showbiz  
Tags

Comments are closed.

Kerko

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Reklame