Vajza përdhunohet nga i dashuri me shokët, i bëhet tatuazh në qafë me emrin e tij (FOTO)

Post on: 14 May, 2013 Comments Off

Parashikimi Motit

Tirane
01/02/2015, 01:25
 

8°C
humidity: 93%
wind speed: 4 km/h SW
More forecast...
 

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Kursi Kembimit

20 vjeçarja Latishia Sanchez nga Albuquerque, New Mexico është në vijim të procedurave për heqjen e një tatuazhi, tek një specialist. I dashuri i saj dhe miqtë e tij e përdhunuan këtë të fundit kur ishte vetëm 14 vjeç, ndërsa në momentin që u përmend e gjeti veten me tatuazh në qafë, ku shkruhej emri i të dashurit, si shenjë pronësie. Një qendër e specializuar për heqjen e tatuazheve merret me këto raste, pasi ndodh shpesh që ish-bashkëshortët u bëjnë tatuazhe grave të tyre gjatë kohës që abuzojnë më to dhe i braktisin. Sanchez shpreson që historia e saj të shërbejë për të sensibilizuar kundër dhunës në familje, ndërsa beson se tatuazhi me kalimin e kohës do të zhduket.

Comments are closed.

Lajme te Ngjashme:

Categories
Tags