Super arratisja në Greqi, policia: Fotot dhe emrat e 8 shqiptarëve të kërkuar (FOTO)

Post on: 24 March, 2013 Comments Off

24 orë pas arratisjes spektakolare të 11 të dënuarve nga burgu i Trikalas në Greqi, konfirmohet zyrtarisht arrestimi i të arratisurit të tretë, ndërkohë që policia greke bën të ditur edhe emrat e 8 personave të tjerë që janë ende në kërkim. Mediat kanë botuar fotografitë e të arratisurve. Bëhet fjalë për 8 shtetas shqiptarë: Flaulant Luli 27 vjeç, Edison Lika 25 vjeç, Ilir Kupa 27 vjeç, Marjan Kola 36 vjeç, Klement Cala 25 vjeç, Admir Murataj 41 vjeç, Ermal Lita 35 vjeç dhe Fatos Sulaj 31 vjeç.

 

 

 

 

 

 

 

 

Categories
Tags

Comments are closed.