Shokuese! Fëmija lind me bisht (VIDEO)

Post on: 27 September, 2012 Comments Off

808551373lajmetari808551373 Shokuese! Fëmija lind me bisht (VIDEO)Në ditët e sotme lindin foshnje me mutacione të ndryshme që janë me të vertetë të çuditshme, por të lindë një fëmijë me bishtë është e jashtëzakonshme. Ngjarja e jashtezakonshme ka ndodhur në Pakistan, ku ka lindur fëmija me bishtë. Kjo është cilësuar si feneomen i rrallë nga mjeket. Per me teper shikoni videon me poshte:

Categories
Tags

Comments are closed.

Kerko

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Reklame