Seks ,foto, gënjeshtra dhe video me pullë të kuqe, arrestohet 14 vjeçarja

Post on: 6 June, 2013 Comments Off

Parashikimi Motit

Tirane
29/01/2015, 19:16
 

6°C
humidity: 70%
wind speed: 4 km/h SSE
More forecast...
 

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Kursi Kembimit

Seks, gënjeshtra, foto dhe video shumë të rrezikshme. Një vajzë e dashuruar me një shokun e saj të shkollës, e filmoi veten në poza mjaft të nxehta, por imazhet në fjalë përfunduan në smarthphonet e të gjithë shkollës, pasi një vajzë tjetër e cila u arrestua, shpërndau videon. Nën akuzën për pornografi fëminore u arrestua një 14 vjeçare, e cila shpërndau gjithë materialin e nxehtë, ndërsa “viktima” një e mitur 13 vjeçare, videon e kishte xhiruar vetë, pasi i dashuri i kishte kërkuar ta xhironte. Por gjithçka ishte bërë për të tallur të miturën, pasi ky i fundit ishte i pari që shpërndau pamjet, duke ia kaluar adoleshentes që përhapi çdo gjë. Pas zbulimit të rastit, policia arriti të ndalojë shpërndarjen e videos dhe materialeve të tjera të karakterit seksual.

Comments are closed.

Lajme te Ngjashme:

Categories
Tags