Sa minuta zgjat një akt i mirë seksual

Post on: 25 April, 2013 Comments Off

prezervativ Sa minuta zgjat një akt i mirë seksualPavarësisht se janë të shumtë meshkujt që deklarojnë se akti i tyre seksual zgjat edhe me orë, studiuesit thonë tjetër gjë. Një ekip seksologësh kanadezë të cilët kanë studiuar jetën seksuale të 1500 çifteve ka arritur të zbulojë se një akt i mirë seksual varion nga 3 deri në 12 minuta, por se në shumicën e rasteve ky akt zgjat deri në 7 minuta. Nga ana e studiuesve thuhet se protagonistët e raportit seksual synojnë ta zgjasin sa më shumë shijimin e kulmit të kënaqësisë seksuale, ndaj tentojnë të shtyjnë sa më shumë “kulmin” e saj, pavarësisht se një akt normal e ka performancën e mirë vetëm disa minuta.

Lajme te Ngjashme:

Categories
Argetim  
Tags

Comments are closed.

Kerko

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Reklame