Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO)

Post on: 5 April, 2012 Comments Off

“Viper” është kthyer! Salloni i NeW York-ut, Chrysler njofton rilindjen e Viper-it, supemakiës, të cilën dy vjet më parë “e vrau” kriza financiare botërore. Që prej 1992-2010 janë prodhuar 22 070, aq shumë sa ajo u bë një ikonë e automobilizmit botërorë.

64471 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64472 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64473 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64474 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64475 300x198 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64476 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64477 300x199 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64478 300x198 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 64479 300x204 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 644710 300x199 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 644711 199x300 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 644712 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 644713 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 644714 300x200 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO) 644715 199x300 Rikthimi i supermakinës amerikane “Viper” (FOTO)

Categories
Tags

Comments are closed.

Kerko

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Reklame