Nuk është kurrë vonë për të pasur një trup të tillë (FOTO)

Post on: 22 February, 2013 1 Comment

Parashikimi Motit

Tirane
27/01/2015, 19:51
 

8°C
humidity: 70%
wind speed: 7 km/h N
More forecast...
 

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Kursi Kembimit

Për ata të moshuar, që thonë se nuk ia vlen aspak që të merresh me stërvitje në moshë të madhe, ky është shembulli se gjërat mund të ndryshojnë.

Ky 60- vjeçar amerikan ka treguar se si mund të kesh një trup të mirëformuar, edhe në një moshë të madhe.

Ai e ka postuar foton e tij në rrjetin social Reddit.

Komente të shumta janë bërë për këtë foto. Shumë njerëz shprehen të habitur për trupin, ndërsa të tjerë thonë se atij i janë dashur 60 vjet për të bërë këtë trup. Dikush shton se ai duket 85 vjeç, jo 60.

  • nardi

    Po pra po

Categories
Tags