Mësuesja seks me nxënësin 16-vjeçar, e josh në facebook (FOTO)

Post on: 22 November, 2013 Comments Off

Parashikimi Motit

Tirane
27/01/2015, 23:56
 

7°C
humidity: 87%
wind speed: 0 km/h N
More forecast...
 

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Kursi Kembimit

SHBA-Një grua 33-vjeçare me profesion mësuese është ndaluar për abuzim seksual me një 16-vjeçar. 33-vjeçarja e ka joshur adoleshentin me foto të nxehta në facebook dhe më pas ka kryer marëdhënie seksuale me të.

Clare Horton, 33-vjeçe, nga Neëport, Ëellsi jugor, i ka shkruar nxënësit të saj në rrjetin social ndësa ai ishte duke u përgatitur për provimin e fundvitit. Mësuesja i ka dërguar atij edhe disa fotografi se ksi të shkrepura në një fustan të zi, por shumë të hapur, ku qartazi ka dashur ta josh atë me vlerat e saja trupore.

Gjatë seancës disiplinuese është thënë se ajo është takuar me djaloshin e ri për mësime, ndërkaq në fund të “mësimeve”, ajo e ka dërguar atë në shtëpinë e saj për të bërë seks në divan.

Djaloshi, emri i të cilit nuk është bërë i ditur, i ka thënë policisë se ka bërë seks me mësuesen e dizajnit dhe teknologjisë, mësuesen Horton, por nuk ka dashur të ngre padi për shkak të “besimit fetar” që ai i përket.

Mësohet gjithashtu se Horton është nënë e dy fëmijëve, ndërkaq ka punuar në shkollën “Fitzalan” në Leckëith, Kardif. Ndërkaq, në seancën disiplinore është thënë gjithashtu se edhe disa nxënës tjerë kanë bashkëbiseduar me mësuesen në fjalë në Facebook.

Policia ka hetuar lidhjen e tyre por ka Prokuroria ke vendosur që të mos ndërmerren masa tjera ndaj saj. Megjithatë, vendimi nga këshilli shkollor është marrë që ajo të mos e vazhdojë profesionin e saj si mësuese edhe për një kohë të gjatë.

 

 

 

Comments are closed.

Lajme te Ngjashme:

Categories
Foto  
Tags