Maturantet kopjojne, pergjigjet e provimit te Matematikes qarkullojne ne Facebook (FOTO)

Post on: 14 June, 2013 1 Comment

Sot rreth 50 mijë maturantë iu nënshtruan provimit të dytë të detyrueshëm, atij të Maturës. Pas Letërsisë, News24 zbulon skandalin radhës me provimin e Matematikës. TvNews24 siguroi sot tezën e provimit të lëndës së Matematikës para perfundimit te provimit. Teza e matematikës e kopjuar përmes një aparati celular dergohet me email dhe facebook ku nxenesit kerkojne ndihme per pergjigjet. BalkanWeb siguron tezen me pyetje dhe pergjigje te zgjidhura qe nxenesit pasi i fotografojne ia dergojne njeri-tjetrit ne facebook dhe telefona qe ti kopjojne.

128094 Maturantet kopjojne, pergjigjet e provimit te Matematikes qarkullojne ne Facebook (FOTO)

 

128093 Maturantet kopjojne, pergjigjet e provimit te Matematikes qarkullojne ne Facebook (FOTO)

 

128092 Maturantet kopjojne, pergjigjet e provimit te Matematikes qarkullojne ne Facebook (FOTO)

 

128091 Maturantet kopjojne, pergjigjet e provimit te Matematikes qarkullojne ne Facebook (FOTO)

 

Lajme te Ngjashme:

Categories
Tags
  • street

    qkka n hammom juuve poo juu interesoon a kopijojn a jO pse juuv kur jenii koon testt kenii nejjt sii melaqee :$ fuuckk bee

Kerko

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Reklame