Kënaqësia në shtrat, ndikimi i fjalëve gjatë raportit

Post on: 15 December, 2012 Comments Off

Parashikimi Motit

Tirane
26/01/2015, 01:15
 

3°C
humidity: 93%
wind speed: 0 km/h N
More forecast...
 

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Kursi Kembimit

Të folurit gjatë raportit seksual i bën mirë çiftit. Ky është përfundimi që del nga një studim i universitetit të Cleveland në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, sipas të cilit çiftet që flasin me njeri tjetrin teksa bëjnë dashuri janë ata që marrin kënaqësi më të madhe nga raporti intim. Sipas studiuesve thuhet se komunikimi gjatë raporteve intime zvogëlon ankthin dhe jep më shumë siguri. Elizabeth Babin, autore e studimit tregon se kënaqësia rritet duke përdorur termat e duhur përkëdhelëse si lepurush, thesar, zemër etj… Nga ky fakt meshkujt ndihen tejet të eksituar, ndaj nëse e keni zakon të flisni gjatë raporteve seksuale vazhdoni ta bëni sepse do ndiheni më të lumtur.

Comments are closed.

Lajme te Ngjashme:

Categories
Tags