Ja cfarë është e nevojshme për një seks të shkëlqyeshëm…(FOTO)

Post on: 2 July, 2013 Comments Off

Kur e duam dikë, afër tij ndiejmë vetëbesim, dhe ky është një përbërës i rëndësishëm për seks të mirë. Në vendin e dytë është tërheqja fizike, ndërkaq në të tretin ndjenja që jeni të dashuruar.

Magazina Your Tango në bashkëpunim me prodhuesin më të njohur të prezervativëve ka zbuluar se çka është e nevojshme për seks të shkëlqyeshëm. Shprehitë seksuale të lexuesve kanë zbuluar tre përbërës qenësorë. Siç edhe e theksuam, lidhshmëria emocionale është përbërësi më i rëndësishëm.

Për të kanë votuar madje 96% e të anketuarve. Kur e duam dikë, afër tij ndiejmë vetëbesim, dhe ky është përbërësi kryesor për seks të mirë. Në vendin e dytë është tërheqja fizike, ndërkaq në të tretin ndjenja që dikush na dashuron. Duket sikur kemi marrë vërtetimin që seksi pa ndjenja nuk mund të jetë njësoj i mirë si ai në të cilin nuk ekzistojnë emocionet.

Gjithashtu, të anketuarit janë përgjigjur edhe se sa herë në javë kanë marrëdhënie seksuale. Numri më i madh i tyre është përgjigjur për një apo dy herë, mirëpo do të dëshironin që ai numër të ishte edhe më i madh.

foto1 Ja cfarë është e nevojshme për një seks të shkëlqyeshëm...(FOTO)

 

f.0701085438811 m Ja cfarë është e nevojshme për një seks të shkëlqyeshëm...(FOTO)

 

Lajme te Ngjashme:

Categories
Argetim  
Tags

Comments are closed.

Kerko

Surpriza Pa Fund

Vendos Emer Mbiemer dhe adresen e emailit

Reklame