E pabesueshme, fotografohet një fantazmë e veshur si në vitet 70’ (FOTO)

Post on: 21 April, 2013 Comments Off

Kur Marcella Davis nga Cleveland, SHBA, ishte duke i bërë foto nipit të saj në shkollë nuk e kishte menduar se aty ndodhej dhe një fantazmë. Ajo këtë gjë e vuri re më vonë kur pa foton në telefonin e saj. Në qoftë se nuk besoni së fantazmat ekzistojnë shihni këto foto.

 

 

Lajme te Ngjashme:

Categories
Tags

Comments are closed.